Partners

MEDIATION EERST opereert binnen een groot netwerk van relaties, collega-mediators en vakspecialisten.

Deze laatste groep kan van belang zijn bij een mediation. Behoeft u nadere juridische duiding, adviezen over pensioenen en/of verzekeringen, is er een noodzaak om een externe accountant er bij te betrekken of heeft de overeenkomst een executoriale titel nodig? Heeft u als MKB-er steun nodig in uw onderneming? Wilt u een doorstart maken en een nieuw bedrijfspand?
Slechts enkele voorbeelden waarin ons netwerk in deze behoefte kan voorzien. Stuk voor stuk professionals en experts binnen hun vakgebied.

Hieronder een aantal van de partners van MEDIATION EERST:

MAARLEVELD
Maarleveld & Partners

Na een geslaagde mediation wilt u verder met de groei en professionalisering van uw bedrijf. Het management van vele organisaties heeft de neiging haar aandacht te richten op het realiseren van korte termijn resultaten. De dagelijkse strijd om klanten en omzet bepaalt dus vaak de agenda, waardoor er niet altijd voldoende aandacht is voor het ontwikkelen van de mensen, de organisatie en de lange termijn strategie. Maarleveld & Partners is een netwerkorganisatie van ervaren business professionals, die bedrijven en organisaties kan ondersteunen met de ontwikkeling van strategie, organisatie en mensen. In sporttermen: wij helpen bij het bepalen van de tactiek, de opstelling en de spelers.
Een gesprek met Derick Maarleveld, een long-time vriend en relatie, kan uitermate inspirerend zijn.
bezoek website

DFFP
De Frel Financieel Planners

De Frel Financieel Planners, gevestigd in de Jachthaven van Scheveningen, is uw partner voor financiële zaken voor mens en bedrijf. 
De Frel Financieel Planners staat voor deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid, vertaalt complexe financiële zaken in gewone mensentaal en zorgt voor de best passende invulling van uw financiën.
Neem contact op met Milco de Frel en alles komt goed!
bezoek website

Reibestein
Reibestein en Partners Bedrijfhuisvesting

Onno Reibestein van Reibestein en Partners Bedrijfhuisvesting is al lang een goede relatie en de juiste man om u te ondersteunen tijdens of na een mediation een nieuw of ander bedrijfspand te vinden. Het is een dynamische onderneming die zich volledig heeft toegespitst op het huisvesten van bedrijven uit het segment midden- en kleinbedrijf. Vaak worden wij gezien als de winkelspecialist maar ook de kantoorzoeker c.q. aanbieder dan wel de bedrijven die op zoek zijn naar opslag- e/o productieruimten zijn bij ons aan het goede adres. Wij vertegenwoordigen of de aanbiedende zijde of de zoekende partijen, dit overigens geheel volgens de gedragscodes opgelegd door de brancheorganisatie.
bezoek website

vanpeppen
Assurantiebedrijf van Peppen

Assurantiebedrijf van Peppen werd kort na het einde van de Tweede Wereldoorlog opgericht door de heer J.C. van Peppen. Inmiddels is de 3e generatie Van Peppen aan het roer. Ons bedrijf kan worden omschreven als een traditioneel assurantiebedrijf, met goede naamsbekendheid in de regio Haaglanden. De basis is decennia lang gelegd middels het bemiddelen in schadeverzekeringen voor de particuliere en zakelijke relatie. De laatste 10 jaar is de dienstverlening uitgebreid met o.a. hypotheek/ en pensioenadvies. Onze portefeuille is voornamelijk opgebouwd door mond-tot-mondreclame. Middels recommandatie van bestaande klanten hebben wij kunnen groeien tot een degelijk en betrouwbaar middelgroot assurantiekantoor. Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Maakt u daarom snel een afspraak.
bezoek website

deknoop
De Knoop mediation

MEDIATION EERST ondersteunt het concept van het werken met 2 mediators. Bijvoorbeeld met Eveline van Bunge (MfN-registermediators de Knoop mediation) Zoals zij zegt: “Wij zorgen er voor dat een goed gesprek tot stand komt tussen u en de ander. In dat gesprek spreekt u uit wat voor u echt belangrijk is. En u hoort wat voor de ander echt belangrijk is. Op die manier vindt u vanuit die belangen met elkaar de beste oplossing voor de situatie waarin u verkeert.”
bezoek website

logo_MM
Mediation Matters

Ook met Kirsten Haak van Mediation Matters heeft MEDIATION EERST een dergelijke samenwerking. Als u bijvoorbeeld heeft besloten om niet als levenspartners verder te gaan, kan Mediation Matters er samen met ons en u voor zorgen dat alle zaken die bij echtscheiding komen kijken zorgvuldig worden geregeld. Het doel is om tot afspraken te komen waar u zich beiden goed in kunt vinden en waarover u op de lange termijn tevreden blijft. Indien u samen kinderen heeft, kan zij u ook begeleiden bij het opstellen van het ouderschapsplan. Omdat het kind niet bij de gesprekken aanwezig is die u als ouders voert, houden wij het belang van het kind tijdens het mediation traject steeds in het oog.
bezoek website